طرز تهیه “خورشت کرفس”

  • ۱۳:۳۸

طرز تهیه “خورشت کرفس

خورش کرفس:

خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.

شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..

طرز تهیه خورش کرفس

مواد لازم برای تهیه “خورش کرفس”:

  • گوشت خورشتی :400 گرم
  • ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
  • پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
  • نعناع و جعفری :400 گرم
  • آبغوره :نصف لیوان
  • زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
  • نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
  • آب  :2 لیتر

دستور تهیه خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده

توجه کنید که هنگام خرید کرفس ، کرفس های جوان و شاداب و کم رنگ تر را تهیه کنید ، و بعد از اینکه شستید به اندازه ی یک بند انگشت خرد کنید

داخل تابه ای کمی روغن ریخته  و تکه های کرفس را داخل آن با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شوند و کمی تغییر رنگ دهند

برگ های کرفس را به همراه تعنا و تره و جعفری خوب شسته و خرد کنید

و بعد از سرخ کردن تکه های کرفس ، این سبزی ها را در همان تابه و روغن سرخ کنید  ماسک صورت لبو قرمز

مقدار سرخ کردن سبزی ها همانند قورمه سبزی کاملا بستگی به سلیقه و ذائقه ی شما دارد

گوشت را هم به اندازه ی گوشت خورشتی خرد کنید داخل تابه پیاز خرد شده را سرخ کنید و بعد از اینکه کمی نرم شد و تغییر رنگ داد ، گوشت را هم اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت کاملا بپزد بعد زردچوبه  ،کرفس و سبزی هایی که سرخ کردید را هم اضافه کنید ، ادویه های دیگر را هم بیفزایید و پس از اینکه کمی تفت دادید ، آب را به قابلمه اضافه کنید تا مواد کاملا با هم پخته شوند آبغوره و نمک را هم در مرحله آخر اضافه بفرمایید و در قابلمه را قرار دهید تا مواد با هم بپزند

زمانیکه خورشت کرفس خوب جا افتاد وبه اصطلاح روغن انداخت و آب کرفس خوب غلیظ شد ، خورشت آماده ی مصرف است و میتوانید با برنج نوش جان کنید

نکاتی که خورشت کرفس شما را خوش طعم تر و بی عیب  و نقص تر میکند

هنگام خرد کردن کرفس ، نخ های سفیدی که دیده میشوند را از بالا بکشید و جدا کنید تا هنگام سرو در دهان اذیت کننده نباشد

کرفس های سفتی که به رنگ سبز تیره هستند به هیچ عنوان برای خورشت کرفس مناسب نمیباشند

گوشت گوسفند سریع تر از گوشت گوساله میپزد ، پس اگر در تهیه این خورشت از گوشت گوسفند استفاده میکنید ، کرفس را طبق دستور گفته شده بعد از سرخ کردن گوشت به همراه پیاز اضافه کنید اما اگر از گوشت گوساله که دیرپخت تر است استفاده میکنید حتما زمان دهید یک ساعتی از پخت گوشت و سبزی ها در آب بگذرد و بعد کرفس را اضافه کنید و زمانی هم برای پخت آنها با هم بگذارید.

منبع: difrentmag.wordpress

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی