طرز تهیه سس بشامل

  • ۲۰:۴۳

البته امروزه در سرتاسر جهان از این سس غلیظ ، خوش طعم و خامه دار برای تهیه لازانیا، گراتن سبزیجات و انواع غذاهای دیگر استفاده می شود.

مشکلی که در خصوص تهیه این سس به وجود می آید این است که از هر دو باری که اقدام به تهیه آن می کنید یکبار موفق می شوید سس خوبی داشته باشید. یعنی باوجود اینکه در ظاهر تهیه این سس ساده به نظر می رسد اما گاهی در حین ترکیب کردن، کره آب شده با آرد و شیر مشکلاتی به وجود می آید که کار را خراب می کند. مانند هر کار دیگری تهیه این سس نیز فوت کوزه گری دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم

Image result for ‫سس بشمال‬‎

مواد لازم برای سس بشامل

    • آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
    • کره 50 گرم
    • شیر 2 لیوان
    • نمک مقدار لازم

طرز تهیه سس بشامل

  • آرد را سه بار الک کنید که کاملاً یکدست شود؛ این کار از گلوله‌شدن آرد جلوگیری می‌کند. بهترین آرد برای این کار آرد ذرت است، اما آرد گندم غلظت بهتری به دست می‌دهد؛ می‌توان به‌یک نسبت از هر دوی این آردها استفاده کرد.
  • کره را بدون اینکه بسوزد آب می‌کنیم.
  • به‌محض آب‌شدن کره، تابه را از روی شعله برای لحظاتی برمی‌داریم و سپس آرد را به آن اضافه می‌کنیم.
  • درست مانند حلوا، آرد را در کره تفت می‌دهیم؛ آرد نباید بسوزد یا تغییررنگ بدهد.
  • کم‌کم شیر سرد را به‌مرور اضافه می‌کنیم؛ شیر باید سرد باشد که آردها کمتر گلوله شوند و سس لطیف‌تر باشد. مقدار ۲ لیوان ذکرشده برای شیر کاملاً تقریبی است و به نوع و کیفیت آرد بستگی دارد؛ وقتی غلظت دلخواه به دست آمد اضافه‌کردن شیر را قطع می‌کنیم.
  • غلظت سس باید به‌نحوی باشد که وقتی با انگشت روی قاشق آغشته به آن می‌کشید رد آن باقی بماند.
  • برای رسیدن به غلظت بهتر می‌توانید تناسب آرد و شیر را کم یا زیاد کنید؛ در صورت دلخواه می‌توانید مقداری خامه به سس‌تان اضافه کنید که غلظت بهتری پیدا کنید.
  • ادویه‌ها را در مرحله‌ی آخر به سس اضافه کنید.

یکی از مواد اصلی استفاده شده در این سس شیر می باشد. شیر برای داشتن ناخن‌ها، دندان‌ها و موهایی سالم ‌تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین D باعث استحکام استخوان‌ها و دندان ها و تقویت رشد موها و پیشگیری از ریزش آن ها می ‌شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین A، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می ‌شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می‌ کند. مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری‌ های قلبی ‌عروقی را کاهش می ‌دهد. 

منبع: prepare.food.blog

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی