- دوشنبه ۱۸ فروردين ۹۹
- ۱۱:۴۸
مواد لازم برای مرغ شکم پر
مرغ کامل ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
جعفری ۲۵ گرم
گشنیز ۲۵ گرم
نعناع و پونه ۲۵ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج برای جلوگیری از علل خشکی چشم ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.
سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم
و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.
مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم.
بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.
3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود.
پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
منبع : http://khandeha.avablog.ir
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- ۱۴۲