- سه شنبه ۱ بهمن ۹۸
- ۱۱:۵۰
چگونه یک مارمالاد گلابی خوش رنگ و لعاب درست کنیم؟
اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
مواد لازم مارمالاد گلابی
- شکر : 1.5 کیلوگرم
- ژلاتین :3 ورق
- گلابی :3 کیلو گرم
- وانیل :1 قاشق چایخوری
- آبلیمو : نصف استکان
تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی
طرز تهیه مارمالاد خوشمزه گلابی
گلابی ها را پس از شستن پوست کنید و قسمت سفت و وسط آن را بگیرید و خرد کنید.سپس داخل قابلمه ای بریزید و تا روی گلابی ها داخل قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و گلابی ها بپزند.
بعد از اینکه گلابی ها پخته شدند آنها را له کنید و بعد شکر را روی آن بپاشید و اجازه دهید چند ساعت بمانند.
بعد از چند ساعت گلابی و شکر مخلوط شده را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید.سپس ژلاتین را با کمی آب جوش حل کنید و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابی ها بریزید و بعد از 2 الی 3 جوش مارمالاد را خاموش کنید.
مارمالاد خانگی گلابی با رنگی فوق العاده
نکات تهیه مارمالاد :
- بخاطر زمان کوتاه پخت مارمالاد عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود.
- اگر در تهیه مارمالاد دقت کافی را بکنید و آن را بعد از پخت به طوری صحیح در شیشه های استریلیزه نگهداری کنید میتوانید تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.
- بهتر است شیشه مارمالاد در اندازه کوچک و با دیواره های صاف و یک دست باشد.
- اگر مارمالاد را در جای گرم نگهداری کنید تغییر رنگ میدهد و شفافیت خود را از دست می دهند .
- اگر شکر استفاده شده در مارمالاد زیاد باشد باعث شکرک زدن مارمالاد خواهد شد.
- مارمالادها را بهتر است در قابلمه های لعابی یا استیل بپزید.
با گوناگون97 همراه باشید
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گلابی
مارمالاد گلابی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد گلابی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .منبع : آشپزی
- شیرینی و مربا
- ۱۲۲