- پنجشنبه ۷ آذر ۹۸
- ۱۱:۱۳
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود. فیلم آموزش طرز تهیه ترشی اتبه:
مواد لازم ترشی انبه
- سیر ۶ حبه
- انبه زرد ۲ عدد
- سرکه ۱ پیمانه
- روغن زیتون ½ پیمانه
- فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
با گوناگون97 همراه باشید
طرز تهیه ترشی انبه:
ابتدا پوست انبهها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبهها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آنها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویهها و فلفلها به جز شکر و سیاه دانهها را هم اضافه کنید.
انبههای مزهدار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبههای مزهدار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آنها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبهها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبهها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبهها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاهدانه را به ترشی اضافه کنید. ترشی انبه شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبهها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبهها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آنها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید.
منبع : نمناک