- يكشنبه ۱۵ دی ۹۸
- ۱۱:۳۷
نکات لازم برای پخت سوپ عدس
سوپ ها غذای رقیقی هستند که معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشوند در صورتی که ماده اصلی آنها را آب مرغ یا آب گوشت تشکیل دهد از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود بعضی از انواع سوپها مصرف درمانی برای بیمارهایی مثل سرما خوردی دارد که میزان ادویه افزوده شده به آنها نسبت سوپهای دیگر کمتر میباشد.
مواد لازم جهت تهیه سوپ عدس
-
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیازِ متوسط عدد
هویج خوب ریز شده 1 عدد
ساقه کرفس که کاملاً ریز شده 1 عدد
سیرِ خرد شده 3 حبه
گوجه ریز شده 1 فنجان
کنسرو عدسِ 2 قوطی
رُزماری تازه خرد شده 1 قاشقِ غذاخوری
آویشنِ تازه خرد شده 1 قاشقِ غذاخوری
جعفری تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبِ کم نمک و کم چربِ مرغ، گوشت و یا سبزیجات 6 فنجان
پنیرِ رنده شده پارمزان 1 فنجان
طرز تهیه سوپ عدس
ابتدا پیاز را ریز کنید و با کمی روغن درون قابلمه تف دهید، تا پیاز مقداری نرم شود.
بعد سیب زمینی که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید را به پیاز اضافه کنید و مقداری فلفل سیاه و نمک نیز به آن بیافزاید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ عدس آب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش آید.
پس از این مرحله یک لیوان عدس را که از قبل تمیز کرده و شست و شو داده اید را به آب در حال جوش اضافه کنید و به آن زمان دهید تا کاملا جا بیفتد.
سپس رب گوجه فرنگی را به سوپ قوام یافته اضافه نماید و بگذارید تا رب کاملا در سوپ حل شود و رنگ قرمز خود را به سوپ دهد.
اکنون سوپ عدس آماده شده است و با کمی جعفری تازه یا نعناع خشک می توان این سوپ خوش طعم و مقوی را تزئین نمود. برای سرو آن نیز می توانید از آب لیمو ترش استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ عدس :
سوپ عدس جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ عدس را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .
منبع: roz.news.blog