ذرت مکزیکی

  • ۲۲:۱۳

طرز تهیه ذرت مکزیکی:

 

مواد لازم ذرت مکزیکی :

کنسرو ذرت : پانصد گرم
قارچ بلانچ شده : دویست و پنجاه گرم
سس مایونز : یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن : یک ق چ
پودر کاری : نصف ق چ
پودر سیر : نصف ق چ
پنیر پیتزا : دویست گرم
لیمو ترش تازه : یک دوم عدد
کره : بیست و پنج گرم
روغن مایع : سه ق غ

دستور تهیه ذرت مکزیکی :

اول قارچ و فلافل رو بلانچ میکنیم؛ آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید.
ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید.
کره و روغن مایع رو اضافه کنید.
ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید.
نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه.
در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید.

نکات :
۱.طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیار مهمه
۲.اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره
۳.وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه
 

منبع: اینستاگرام

 

بهداد فروزش

شما فوق العاده هستید 🌹

-

ما نماینده برترین برندهای فیلتر آب ، دستگاه تصفیه آب ، تصفیه آب ، تصفیه آب خانگی و فیلتر تصفیه آب هستیم.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی