- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۲۲:۱۳
طرز تهیه ذرت مکزیکی:
مواد لازم ذرت مکزیکی :
کنسرو ذرت : پانصد گرم
قارچ بلانچ شده : دویست و پنجاه گرم
سس مایونز : یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن : یک ق چ
پودر کاری : نصف ق چ
پودر سیر : نصف ق چ
پنیر پیتزا : دویست گرم
لیمو ترش تازه : یک دوم عدد
کره : بیست و پنج گرم
روغن مایع : سه ق غ
دستور تهیه ذرت مکزیکی :
اول قارچ و فلافل رو بلانچ میکنیم؛ آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید.
ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید.
کره و روغن مایع رو اضافه کنید.
ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید.
نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه.
در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید.
نکات :
۱.طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیار مهمه
۲.اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره
۳.وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه
منبع: اینستاگرام