- چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸
- ۱۲:۵۱
۸ خرداد هر سال روز جهانی بیسکویت است. به همین مناسبت بد نیست کمی در مورد تاریخچه بیسکویت و شیرینی پزی در ایران و جهان بدانیم. یک خوراکی لذیذ و خوشمزه که در خاورمیانه آن را با انواع غلات، شهد و عسل و انواع مغز و آجیل فراوان (انواع باقلوا و مسقطی و کلوچه)، در اروپا و ترکیه بیشتر به عنوان صبحانه و بیشتر با انواع میوه فصل مثل انواع تارت و کیک شکلاتی و در قسمت شرقی آسیا با پایه اصلی برنج میپزند.
تاریخچه جالب بیسکویت در جهان
- شیرینی و مربا
- ۱۸۹