نکات لازم برای پخت سوپ عدس
سوپ ها غذای رقیقی هستند که معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشوند در صورتی که ماده اصلی آنها را آب مرغ یا آب گوشت تشکیل دهد از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود بعضی از انواع سوپها مصرف درمانی برای بیمارهایی مثل سرما خوردی دارد که میزان ادویه افزوده شده به آنها نسبت سوپهای دیگر کمتر میباشد.
مواد لازم جهت تهیه سوپ عدس
-
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیازِ متوسط عدد
هویج خوب ریز شده 1 عدد
ساقه کرفس که کاملاً ریز شده 1 عدد
سیرِ خرد شده 3 حبه
گوجه ریز شده 1 فنجان
کنسرو عدسِ 2 قوطی
رُزماری تازه خرد شده 1 قاشقِ غذاخوری
آویشنِ تازه خرد شده 1 قاشقِ غذاخوری
جعفری تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبِ کم نمک و کم چربِ مرغ، گوشت و یا سبزیجات 6 فنجان
پنیرِ رنده شده پارمزان 1 فنجان